Projektor för en perfekt lösning utan inköp

Att hyra projektor är ett smart alternativ när du behöver något tillfälligt vid en mässa, en konferens eller varför inte anordna en utomhusbio för kalaset? Bra teknik till rimlig kostnad.

En projektor kan vara ett dyrt inköp och speciellt om den bara används vid få tillfällen. Genom att hyra så slipper du besväret med att äga och underhålla samtidigt som du får service och support på köpet.

Använder du projektor till hemmabion eller som fast installation i konferensrummet så lönar det sig såklart att köpa, men vill du skruva ner projektorn varje gång det är en mässa? Kostnaden för att hyra är låg och genom att hyra så får du alltid nyservade kvalitetsmaskiner som passar för just ditt ändamål.

Teknikstrul som kan undvikas

När du hyr projektor så kan du anpassa projektorn för det specifika ändamålet den ska användas till. Vissa projektorer passar vid mindre montrar medan andra kan projicera bättre på längre avstånd.

Har du varit med paniken när alla deltagarna på konferensen väntar medan du byter lampa i projektorn eller fipplar med inställningarna? En stressande situation som enkelt kan undvikas med hjälp av support per telefon eller på plats av tekniker.

Teknikstrul är aldrig roligt men än värre när det handlar om viktiga möten, konferenser och liknande företagsarrangemang. För en kul filmkväll eller senaste cup-finalen så blir det mycket roligare med en stor duk än framför TV:n och behöver inte kosta skjortan.

Gör det enkelt för dig och hyr in en projektor med supportavtal för ditt nästa arrangemang. Läs mer om projektorer på denna sida: https://www.hyraprojektorstockholm.se