Har du sett alla fina skyltar Stockholm har att erbjuda?

Under en härligt långsam promenad i Stockholms innerstad kan det vara intressant att lyfta blicken för att ta en titt på alla skyltar Stockholm pryds av.

Vi ser dem varje dag men allt som oftast går de oss helt förbi – alla skyltar Stockholm har dekorerats med. Nästan varje företag som verkar i Stockholm har en skylt som reklam utanpå fasaden och allt som oftast är dessa skyltar minst sagt kreativa.

En del väljer dessutom att belysa sina skyltar. Detta kan göras på olika sätt. Antingen är det skylten själv som lyser med hjälp av lampor som monterats in i – eller bakom skylten. Ett annat sätt är att belysa skylten med externa lampor som man riktar mot företagets skylt. I vilket fall som erbjuder ljuset ytterligare exponering.

Stor bredd bland de skyltar staden stoltserar med

Förutom genom ljussättningen finns det många andra sätt att se till att synas lite extra i havet av skyltar. Stockholm är en relativt moderiktig stad och därför kan det vara klokt att satsa på en modern skylt med en estetik som tilltalar den designmedvetna konsumenten. En snygg skylt kan helt enkelt locka till fler besök.

Vill man istället gå på en mer klassisk linje kan det vara klokt att titta på de skyltar Stockholm innehaft sedan länge. Ligger företaget i ett riktigt gammalt hus, exempelvis i Stockholms gamla stan, kan det vara en god idé att imitera någon av de vackra gamla anrika skyltar Stockholm fortfarande pryds av här och var.

Läs mer om skyltar, gå till denna sida: https://www.skyltarstockholm.org/