Det tryckta ordet

Den som påstår att det tryckta ordet är dött har inte tittat efter ordentligt. Vi har en ganska digitaliserad värld men tryck och papper har fortfarande sin givna plats. Nu och i framtiden.

Vissa företeelser har en förmåga att gömma sig för vår medvetna blick. Vi ser dem, vi vet att de finns där, men vi märker dem ändå inte. Saknas de, däremot, blir allting väldigt tydligt.

Vi är omgivna av trycksaker. Varje stund och varje dag och överallt. I hemmet, i butiker, ute i samhället och var du kan komma på. Möjligen minskar förekomsten av trycksaker när du lämnar land och beger dig tillräckligt långt ut på havet. Där finns bara de trycksaker du själv valt att ta med dig.

Nu var det inte riktigt detta vi skulle tala om. Vi är intresserade av hur man tillverkar fler istället.

För dig med trycksaksbehov

Visitkort, tidningar och reklamaffischer som upplyser och förgyller livet. Det är inte något du gärna ger dig på att framställa själv heller. Format och utformning hanteras oftast bäst i samarbete med ett tryckeri. Om du befinner dig i de nordligare delarna av Storstockholm kan du kontakta ett tryckeri i Solna.

Vem vill du ska utforma och trycka dina alster? Glada Nisse på hörnet som startade firma för en vecka sedan och tänker att det ordnar sig väl med kompetensen? Eller kan det vara så att du föredrar ett seriöst företag som vet exakt vad de håller på med och har arbetat i många år?